Website Pun Boleh Dijual?


Korang ada website/blog atau facebook? Korang tahu tak yang website/blog/facebook korang tu boleh dijual? Ada harga ke facebook korang tu? Haa.. Kali ni Man nak review sikit berkenaan Website Flip yang dipopularkan oleh Cikgu Hafis. Beliau hanya seorang cikgu tuisyen yang berjaya menghasilkan teknik yang Man rasa terbaik dalam teknik untuk Flip Website dan berjaya menghasilkan USD500 dalam masa 3 hari sahaja!!

Kejayaan beliau datangnya dari satu portal jual beli website dan domain, Flippa.com. Mungkin korang tak pernah dengar lagi tentang flippa, tapi ciri-cirinya macam eBay jugak, tp bezanya ialah produk yang diniagakan di sini adalah website, blog dan domain name.


Contoh Paparan Dalam flippa.com (Klik Untuk Besarkan Gambar)

OK. Cukup la kot reviev flippa setakat ni Man rasa. Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi cara Cikgu Hafis flip website, korang boleh review sendiri atau download ebook pengenalan tentang flippa disini atau klik banner dibawah :-)


Setakat ni dulu la perkongsian Man, kalau rase boleh beri manfaat kepada korang dan rakan2, jangan lupa klik share ye!

Sekian.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
DUNHILL = Dunia Umpama Neraka, Hidup Ibarat Layang Layang. Segala kandungan blog ini adalah hak milik dan hasil nurkilan Man sendiri. Segala sumber lain akan dinyatakan sebaliknya. TQ :)
Tengok je ke? :)